Camp Sågen

                                              Camp Sågen


Camp Sågen är Vi ungas ungdomsgård med träningsbana (BootCamp), mysrum, kök och café.

Vi unga är ungdomsföreningen som finns i den mellersta delen av Värmdö Skärgård och styrelsen och de flesta medlemmarna kommer från öarna i området; Gällnö, Trångholmen, Hjälmö, Lådna, Svartsö, Ingmarsö och Grinda.

Vi unga är aktiva året runt och har en fast dag i veckan då vi träffas under eftermiddagarna och fikar, tränar, pysslar, leker och umgås. Vi är även aktiva under sommaren och ibland hittar vi på aktiviteter under helgerna, då alla andra ungdomar och barn har möjlighet att komma med.


Välkomna till Camp sågen här kan ni hyra träningstid i vår BootCamp under tak, i en rustik miljö med hyvlar, klingor och sågar som en del av inredningen.

Vi unga använder Camp Sågen för sin ungdomsverksamhet och när allt står klart (vi tänker oss under försommaren 2019) kommer alla vara välkomna att träna på Camp Sågens BootCamp. Då kan man välja att gå med i Vi unga och lösa ett årskort på Campen alternativt komma och träna vid enstaka tillfällen. I ett samarbete mellan Vi Unga, Örätt och Svartsö Norra Skärgårdshotell & Vandrarhem kommer vi också erbjuda träningshelger där boende, mat och träning med instruktör kommer ingå.

Vi kan också erbjuda smart mat och fika för de som tränar här i vårt mysiga café i gamla verkstaden.


 


Camp Sågen är ett projekt inom Leader där Vi Unga, Örätt och Svartsö Norra Skärgårdshotell & Vandrarhem samarbeter för att göra denna del i skärgården mer attraktiv att besöka, bo och verka på. Campen ska vara en mötesplats för alla; bofasta, besökare, gamla & unga.